Biografie

RockAfellas is begin 2013 in Amsterdam opgericht. Ze lopen warm voor de rockende en swingende 60’s en 70’s, met stomende covers van de Rolling Stones, ZZ-top, Freddy King en meer. De afgelopen jaren werden ze enthousiast ontvangen in cafés en kleine zalen, op feestjes en festivals in o.a. Amsterdam, Haarlem, Wormerveer en Gouda.

bio-jeroen-rond

Jeroen Visser

speelt gitaar vanaf zijn 15e. Met een voorliefde voor de Fender Telecaster en de Gibson Les Paul. Zijn inspiratiebronnen komen vooral uit de hoek van de rock en de blues: de Stones, Freddy King, Mick Taylor, ZZ-top, Peter Green en John Mayall. Om er een paar te noemen.


bio-hans-rond

Hans Huter

hing na jaren spelen in allerlei bandjes z’n bas aan de wilgen. Maar aangestoken door Jeroen en Eddy keerde hij in 2013 terug naar z’n vier snaren… en hoe! Hij houdt van soulvolle baslijnen, maar net zo goed van beukende grondtonen. Zolang er maar groove in zit.


bio-eddy-rond

Eddy Fragoso

drumde als kleuter al thuis op de keukenstoelen. Later ontdekte hij het echte drumstel en daar heeft hij nooit meer afscheid van genomen. Hij speelde in ontelbare bandjes en laat zich inspireren door alle muziek die met passie en gevoel gespeeld wordt. En hij zingt!


 
Meer weten?
Neem contact op met Jeroen Visser
E-mail: jeroenvisser569@gmail.com
Tel: 06 3717 8313

Facebook: https://www.facebook.com/rockafellasband.nl/